Om

Det här är ett exempel på en sida i WordPress.

Sidor brukar användas till information för besökarna eller annat mer konstant material. T ex kan du beskriva dig själv och bloggen.

1 kommentar

En kommentar till “Om

 1. Hej,
  Jag såg att ni ska få valpar inom kort. Vi är intresserade i att skaffa en valp.

  Jag och min sambo samt 3 pojkar (13-11-9 år) längtar efter en liten hund. Vi har alltid haft hundar, från labradors till setters och border collie. Efter en paus på fyra år, är längtan efter en hund för stor att ignorera. Vi har alltid haft relativ stora raser. Men skulle nu ville ha en liten hund. Vi har tokläst på nätet och föll för havanais, p.g.a. karaktär, inlärningsförmåga (våran väldigt engagerade 13-åring vill gå på kurs), faktum att hunden förr användes som sängvärmare lockade alla (då få hunden sova i sängen tyckte pojkarna), och efter att jag har läst på att den inte fäller blev jag väldig entusiastisk 🙂 Vi vill absolut ingen hund som har terrier i sig eller har sin nos intryckt och har svårt att andas (en plågeri som jag inte vill sponsra)
  >
  > Vi har precis flyttat till ett hus på Huvudsta Gård. Det ligger i Solna. Vi är en stenkast från Mälaren floden. Mitt emot oss är en hästgård och en gång/ cykel väg längs vid vattnet. Skog omkring oss och en 4H gård. Det är en drömmiljö och vi trivs oerhört bra. Nu passar det perfekt med en hund.
  > Vi jobbar hemifrån, vi har ett byggföretag. Jag sköter ekonomin och min sambo är VD, men han kan också sköta det mesta hemifrån. Vi älskar promenader en utflykt med båten. Allt som lilla vofen kan följa med på om den gillar det (med flytväst så klart). På facebook (Lobke van der Velden) hittar du oss i så fall du vill få en bild av våran familj.
  >
  Vänliga hälsningar Lobke

Kommentering stängd.